Ontwikkeling websites

Diensten - Ontwikkeling websites

pages

Vanaf een blanco papier en wat losse ideeën komen tot een complete website.
Een interessante reis die soms nogal wat afslagen en zijwegen kent, maar altijd boeiend is.

Orienterende fase

Na een orienterende fase, waarin u te kennen geeft wat u als content in uw site wil hebben, en eventueel al aangeeft hoe u de vormgeving (ongeveer) wil hebben, kan er gestart worden met het maken van uw site.

Met behulp van achterliggende code (HTML, CSS, PHP, Javascript) wordt uw site - als bouwstenen - in elkaar gezet.
Alles wat u zelf heeft toe te voegen (bijvoorbeeld foto's of andere afbeeldingen), maar ook teksten of weblinks, wordt integraal in de website opgenomen.

De site gaat 'Live'

Als u tevreden bent met de vormgeving en de aanvankelijke inhoud kan de site 'Live' worden gemaakt.
Het is de bedoeling dat u de site vervolgens geheel krijgt overhandigd, inclusief wachtwoorden en alle administratieve bevoegdheden. U heeft er tenslotte voor betaald, en dus is alles uw eigendom.

Een gratis les website onderhouden

U krijgt een (gratis) tutorial hoe u de site zelf kunt bijhouden en updaten (bijvoorbeeld nieuwsberichten of foto's toevoegen). U leert omgaan met het Content Management Systeem (CMS) van de website.
Wilt u later nog aanpassingen door UDSN laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook. Voor een zeer laag uurtarief wordt uw site naar believen bijgewerkt.

Laatste website...

screenshot-site-strlogistics-300px

Een strakke, zakelijke website voor S.T.R. Logistics.
Volledig responsive en over de volle breedte van het scherm. Lekker grote letters en bijzonder goed leesbaar op je mobiel.

"Na enige vertraging stuur ik je dan nu uiteindelijk de foto van de bus inclusief magneetplaten! Ik heb stickers laten maken en natuurlijk de visitekaartjes…
Ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties ontvangen!!"

E. Wierenga

Copyright © 2018 UDSN. Alle rechten voorbehouden.