Disclaimer

UDSN verschaft op deze website informatie over de aangeboden diensten en producten. De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van UDSN. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid
Deze website bevat informatie afkomstig uit eigen bron, en informatie van derden. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect, verouderd en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is UDSN aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt UDSN te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in deze website aan te brengen.

Link naar andere websites
Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan UDSN worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. UDSN heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de werking en de inhoud ervan, zelfs niet als deze door UDSN zelf is ontwikkeld.
Rechthebbenden van andere sites die bezwaar hebben tegen koppeling op deze site naar hun website, wordt verzocht contact op te nemen.

Copyright
Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van UDSN en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van UDSN.

Informatie
Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal op deze website, vragen en opmerkingen, kunt u contact opnemen met UDSN.

Laatste website...

screenshot-site-strlogistics-300px

Een strakke, zakelijke website voor S.T.R. Logistics.
Volledig responsive en over de volle breedte van het scherm. Lekker grote letters en bijzonder goed leesbaar op je mobiel.

"Na enige vertraging stuur ik je dan nu uiteindelijk de foto van de bus inclusief magneetplaten! Ik heb stickers laten maken en natuurlijk de visitekaartjes…
Ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties ontvangen!!"

E. Wierenga

Copyright © 2018 UDSN. Alle rechten voorbehouden.