Joomla 3, een grote stap vooruit

joomla3-mobile-ready-kl

Zoals wellicht bij velen bekend, is Joomla! een van de meest gebruikte en populaire frameworks om een website te bouwen. Het systeem blijft zich verbeteren. Tot voor kort was Joomla versie 2.5 de standaard.
Sinds enige tijd is er nu echter versie 3. Nog niet helemaal geperfectioneerd, maar wel bijna daar. Zodra het systeem volledig stabiel en uitgebreid getest is komt de productieversie uit: vanaf Joomla 3.5.x.

Joomla 3 blijkt een grote stap voorwaarts in de wereld van webontwikkeling.
Omdat Joomla! nu gebruik maakt van het Bootstrap framework is Joomla! het eerste belangrijke CMS geworden dat gereed is voor mobiel v.w.b. zowel het bezoekers- als het beheergedeelte. Iedere website kan nu mobiel vriendelijke artikelen voor bezoekers en mobiel vriendelijke hulpmiddelen voor beheerders hebben.

Laatste website...

screenshot-site-strlogistics-300px

Een strakke, zakelijke website voor S.T.R. Logistics.
Volledig responsive en over de volle breedte van het scherm. Lekker grote letters en bijzonder goed leesbaar op je mobiel.

"Na enige vertraging stuur ik je dan nu uiteindelijk de foto van de bus inclusief magneetplaten! Ik heb stickers laten maken en natuurlijk de visitekaartjes…
Ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties ontvangen!!"

E. Wierenga

Copyright © 2018 UDSN. Alle rechten voorbehouden.