Het nieuws

Website voor S.T.R. Logistics

vrijdag, 06 januari 2017

screenshot-site-strlogistics-800px S.T.R. Logistics

Voor het jonge, dynamische bedrijf S.T.R. Logistics is door UDSN een website gemaakt. Er werd gevraagd om een strakke, zakelijke stijl.
De website van S.T.R. Logistics is volledig responsive en strekt zich geheel uit over de volle breedte van het scherm, desktop of mobiel.

 

Website voor Barry van Beers

vrijdag, 28 augustus 2015

screenshot-site-barryvanbeers-800Barry van Beers

Nationaal en internationaal topbiljarter Barry van Beers is een spiksplinternieuwe biljartstudio gestart aan de Waterman te Rijsbergen
UDSN heeft de website en het logo gemaakt.

Barry van Beers is gespecialiseerd in intensieve biljarttrainingen, individueel, maar ook voor groepen. Verder kunt u in de gezellige biljartstudio ook terecht voor biljartclinics, aanschaf van nieuwe biljartbenodigdheden (staan ook allemaal op de website) en voor reparaties.
 

Joomla 3, een grote stap vooruit

vrijdag, 02 mei 2014

joomla3-mobile-ready-kl

Zoals wellicht bij velen bekend, is Joomla! een van de meest gebruikte en populaire frameworks om een website te bouwen. Het systeem blijft zich verbeteren. Tot voor kort was Joomla versie 2.5 de standaard.
Sinds enige tijd is er nu echter versie 3. Nog niet helemaal geperfectioneerd, maar wel bijna daar. Zodra het systeem volledig stabiel en uitgebreid getest is komt de productieversie uit: vanaf Joomla 3.5.x.

Joomla 3 blijkt een grote stap voorwaarts in de wereld van webontwikkeling.
Omdat Joomla! nu gebruik maakt van het Bootstrap framework is Joomla! het eerste belangrijke CMS geworden dat gereed is voor mobiel v.w.b. zowel het bezoekers- als het beheergedeelte. Iedere website kan nu mobiel vriendelijke artikelen voor bezoekers en mobiel vriendelijke hulpmiddelen voor beheerders hebben.

 

Website voor Bakkerij Joost Douenburg

dinsdag, 22 oktober 2013

screenshot-site-douenburg-640

De Echte bakker Joost Douenburg, is nu ook online. Bakkerij Douenburg is al meer dan 100 jaar een begrip in Rijsbergen én verre omstreken. Maar de tijd staat niet stil, dus UDSN kreeg de opdracht om een site met echte bakkersuitstraling te maken.
Als thema's zijn bijvoorbeeld de gebaksdozen van Douenburg gekozen (zwarte achtergrond), en de kleurstellingen van het Echte bakkersgilde. Lettertype (font) is ook afkomstig van het bakkersgilde.

 

Pagina 1 van 2

«StartVorige12VolgendeEinde»

Laatste website...

screenshot-site-strlogistics-300px

Een strakke, zakelijke website voor S.T.R. Logistics.
Volledig responsive en over de volle breedte van het scherm. Lekker grote letters en bijzonder goed leesbaar op je mobiel.

"Na enige vertraging stuur ik je dan nu uiteindelijk de foto van de bus inclusief magneetplaten! Ik heb stickers laten maken en natuurlijk de visitekaartjes…
Ben er erg blij mee en heb al veel leuke reacties ontvangen!!"

E. Wierenga

Copyright © 2018 UDSN. Alle rechten voorbehouden.